top of page
EA8EC9D9-F6DC-48C5-AB96-91DFD9B71710.JPG

BÆRESEle & VIKLETAI

workshop

BLIV VEN MED DIN

BÆRESELE / VIKLETAI

Pris: 395

Varighed: ca 2 timer

Vil du gerne give din baby nærvær og tryghed og have mulighed for masser af tæt kontakt, men uden at være låst hele dagen i sofaen eller med arme, der er ved at falde af? Kan din baby kun finde ro hos mor eller far? Eller kunne du godt tænke dig, at kunne tage på tur uden at skulle slæbe barnevognen med dig? Måske du drømmer at bære, men de lange stykker stof (viklerne) føles uoverskuelige? 

Så er en bæresele eller en vikletai/meh dai måske noget for dig. Bæreseler fåes efterhånden i et utal af modeller og mærker, og det kan være lidt af en jungle. Men med den rigtige sele kan du faktisk bære helt fra nyfødt og frem til preschooler (6 år).

Denne workshop har fokus på at blive gode venner med bæreselen og vikletaien. Vi taler om sikkerhed og ergonomi, når man bærer, og så arbejder vi med metoder til at få dit barn ind og ud af bæreredskabet på både mave og ryg uden hjælp.


Du kan sagtens deltage på workshoppen selvom baby stadig ligger inde i maven. Du låner blot en af mine demodukker. Bæreseler er som bukser - selvom du bruger samme størrelse som din veninde, er det ikke sikkert at I kan dele bukser.

Derfor er det rart at prøve lidt forskellige seler, så man inder et godt match. Jeg medbringer et udvalg af seler, som du er velkommen til at prøve af. 


Program:

Jeg starter med en intro og noget teori. Jeg viser, hvordan I kommer igang og gennemgår klassiske faldgrupper, samt de forskellige positioner i bæreselen/vikletaien.

Herefter prøver I selv at anvende selerne.

 

Jeg har demodukker til rådighed, som vi bruger indtil I føler jer trygge. Til slut prøver I (måske) selv med jeres eget barn.

Der er plads til 3-6 mødre (+ babyer) på denne workshop.
Workshopen varer ca. 2 timer,

Jeg anbefalder, at du medbringer dit eget bæreredskab, men det er også muligt at låne af mig efter aftale.

 

Workshoppen afholdes i mit workshoplokale i Tved (8420 Knebel) eller på Holme Parkvej, 8270 Højbjerg.

Her er fri parkering, plads til barnevogne og pusleplads.

Tilmelding foregår via linket.

Bæredans Aarhus, Slyngevejleder Østjylland, Bærekonsulent, Slyngevejleder i Aarhus, Slyngevejledning Aarhus, slyngevejledning, bærekonsulent, vikler, bæreseler, how to,  Djursland, mols, randers, grenå

bottom of page