top of page
IMG_1718.jpg

Strækvikleworkshop

Igang med 

Strækviklen

Pris: 395

Varighed: ca 2 timer

Vil du gerne give din baby nærvær og tryghed og have mulighed for masser af hud-til-hud kontakt, men uden at være låst hele dagen i sofaen eller med arme, der er ved at falde af? Kan din baby kun finde ro hos mor eller far? Eller kunne du godt tænke dig, at kunne tage på tur uden at skulle slæbe barnevognen med dig?

Så er en strækvikle måske noget for dig. Strækviklen er særlig perfekt fra nyfødt og de første 4-6 måneder, og til at bære baby på maven.


Denne workshop har fokus på at komme godt igang med strækviklen. Vi taler om sikkerhed og ergonomi, når man vikler, og så arbejder vi med "grundbindingen" - den der hedder en PWCC (Pocket Wrap Cross Carry). Vi tager også et lille kig på alternativerne.

Du kan sagtens deltage på workshoppen selvom baby stadig ligger inde i maven. Du låner blot en af mine demodukker.


Program:

Jeg starter med en intro og noget teori. Jeg viser, hvordan I kommer igang. Herefter prøver I selv en for en at binde en PWCC. Jeg har demodukker til rådighed, som vi bruger indtil I føler jer trygge. Til slut prøver I (måske) selv med jeres eget barn.

Der er plads til 3-6 mødre (+ babyer) på denne workshop.
Workshopen varer ca. 2 timer,

Jeg anbefalder, at du medbringer din egen strækvikle, men det er også muligt at låne af mig efter aftale.

 

Workshoppen afholdes i mit workshoplokale i Tved (8420 Knebel) eller på Holme Parkvej, 8270 Højbjerg.

Her er fri parkering, plads til barnevogne og pusleplads.

Tilmelding og betaling foregår via linket.

Bæredans Aarhus, Slyngevejleder Østjylland, Bærekonsulent, Slyngevejleder i Aarhus, Slyngevejledning Aarhus, slyngevejledning, bærekonsulent, vikler, bæreseler, how to,  Djursland, mols, randers, grenå

bottom of page