top of page
997766C8-657D-41BE-BB41-835FBAA577B0.JPG

RINGSLYNGEWORKSHOP

KNÆK KODEN TIL

RINGSLYNGEN

Pris: 395

Varighed: ca 2 timer

Vil du gerne give din baby nærvær og tryghed og have mulighed for masser af hud-til-hud kontakt, men uden at være låst hele dagen i sofaen eller med arme, der er ved at falde af? Kan din baby kun finde ro hos mor eller far? Eller kunne du godt tænke dig, at kunne tage på tur uden at skulle slæbe barnevognen med dig?

RINGSLYNGEN er et skønt bæreredskab til de hurtigere “op”, eks. når man skal ind og hente/aflevere søskende, en hurtig tur ved købmanden eller når dit barn altså vil op NU - midt i madlavningen  Den er også skøn at amme eller give flaske i.

Vil du knække koden til ringslyngen?

Så er ringslyngeworkshoppen for dig.

Denne workshop har fokus på at komme godt igang med ringslyngen. Vi taler om sikkerhed og ergonomi, når man slynger, og så arbejder vi med "grundbindingen". Vi tager også et lille kig på alternative måder at bruge slyngen på.

Du kan sagtens deltage på workshoppen selvom baby stadig ligger inde i maven. Du låner blot en af mine demodukker.

 

Program:

Jeg starter med en intro og noget teori. Jeg viser, hvordan I kommer igang. Herefter prøver I selv at tråde slyngen og få baby i. Jeg har demodukker til rådighed, som vi kan bruge indtil I føler jer trygge. Til slut prøver I (måske) selv med jeres eget barn.

Der er plads til 3-6 mødre (+ babyer) på denne workshop.
Workshopen varer ca. 2 timer.

Jeg anbefaler, at du medbringer din egen ringslynge, men det er også muligt at låne af mig efter aftale.


Her er fri parkering, plads til barnevogne og pusleplads.

Workshoppen afholdes i mit workshoplokale i Tved (8420 Knebel) eller på Holme Parkvej, 8270 Højbjerg.


Tilmelding foregår via linket.

Bæredans Aarhus, Slyngevejleder Østjylland, Bærekonsulent, Slyngevejleder i Aarhus, Slyngevejledning Aarhus, slyngevejledning, bærekonsulent, vikler, bæreseler, how to,  Djursland, mols, randers, grenå

bottom of page